FAMILIEOPSTELLINGEN 

Geplande data voor 2023:
16 feb - 16 maart - 13 april - 11 mei - 22 juni
28 sept - 19 okt - 23 nov - 21 dec.

1 keer in de maand organiseer ik  op donderdagavond een familieopstellingen-avond. 

De opstellingen worden vanuit stilte neergezet en de eerste bewegingen vinden hun weg in die stilte. Zodra een systeem is opgesteld speelt er zich al een verhaal af. Het is elke keer weer prachtig om dat in alle subtiliteit te mogen waarnemen.


De avonden hebben het karakter van een leerkring. Er is dus altijd ruimte voor vragen en toelichting over systemisch werk.  

Je bent van harte welkom als je wilt kennismaken met systemische werk of wanneer je je kennis en ervaring verder wilt verdiepen al dan niet beroepsmatig. Of terwijl; iedereen is welkom.  


Vagen? Aanmelden? 

Stuur een mailtje naar: [email protected]

Tijd: 18:30 -21:30

Locatie: Centrum Edanz 
Van Oldenbarneveltlaan 6 te Groningen

Kosten: 
€ 30 deelname zonder inbreng 

€ 50 deelname met inbreng 
(gereduceerd tarief bij minimum inkomen - geef dat gerust aan)

Begeleidingskundigen die lid zijn van de LVSC kunnen PE punten ontvangen wanneer zij deelnemen aan 4 avonden. Kosten: €150

Naam van je dienst

Gratis


Reacties van deelnemers:

"Zeer inspirerende, inzichtgevende, bewustmakende en plezierige avonden"

"Open en intuïtief kunnen kijken naar wat er onderliggend gaande is in systemen gaf me inzicht in wat mij beweegt, wat triggers zijn en wat zorgt voor bepaalde focus of handelen. Zowel in mijn begeleiderschap als in persoonlijke relaties. het geeft ruimte om hierin te ontdekken en kunnen verschuiven. Ook werd ik als begeleider helder geïnspireerd door het meemaken van hoe Maaike de opstellingen begeleid. 
Dubbele leerwinst dus :o) "

"De begeleiding van Maaike gaat in het tempo en de taal van de ziel, waardoor je met een andere aanwezigheid er bij kan zijn. Er is geen haast en weinig cognitie; heel fijn in deze tijd en wereld.